Mon - Fri 10:00-20:00 PM | Email dr.aminov.clinic@gmail.com

+40737044455

Tratamente dentare » Chirurgie dentara

MegaSmile Retea de clinici Dentare in Bucuresti

Mega Smile » Chirurgie dentara

Pe decursul vietii, fiecare persoana trece prin anumite proceduri chirurgicale, dar cele mai multe dintre acestea se refera la cavitatea bucala. Este foarte important a nu se ignora nici o problema dentara de care putem suferi la un moment dat. Ceea ce tine de alinierea incorecta a dintilor, de cariile dentare, de sangerarea gingiilor, se poate trata in cabinetul nostru de chirugie orala Megasmile. Chirurgia dentara s-a schimbat foarte mult in ultima perioada si evolutia sau echipamentele tehnologice moderne din acest domeniu reprezinta un factor hotarator in alegerile pe care le fac pacientii nostri.

Chirurgia dentara se refera in mare masura la orice tip de procedura si interventie chirurgicala efectuata pentru corectarea sau modificarea dintilor si a oaselor maxilarului. Cel mai adesea este intalnita procedura sub denumirea de extractie dentara. Aceasta este efectuata dintr-o gama diversa de motive, in care se include si distrugerea dintilor care nu mai pot fi salvati, in vederea inlocuirii acestora cu altii noi.

Si maselele de minte mai pot crea probleme multora dintre pacientii nostri, astfel incat la clinica de stomatologie avansata Megasmile specialistii in chirurgia dentara se pot ocupa si de extractiile acestora. In aceeasi maniera, dar cu alt scop, se poate trece si la extragerea unor dinti permanenti pentru a crea spatiu necesar unui tratament ortodontic in chirurgia dentara. Asta se intampla cel mai frecvent in cazul aplicarii aparatului dentar fix sau mobil.

Si chirugia maxilarului este un tip de interventie stomatologica, dar nu este atat de des intalnita. Daca este vorba despre o aliniere gresita a maxilarului, medicul chirurg va trebui sa taie din acesta si sa il realinieze. Unele persoane apeleaza la cabinetele stomatologice pentru a li se oferi o asemenea procedura care rectifica mestecatul si problemele dentare, in timp ce alte persoane fac acest lucru din motive estetice.

MegaSmile Sector 1

Calea Plevnei 44, Bucuresti
0737044466

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 2

Soseaua Mihai Bravu 108, Bucuresti
0737044455

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 3 (Unirii)

Strada Sfanta Vineri 10, Bucuresti
0758544544

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 4

Str. Constantin Radulescu-Motru 29, Bucuresti
0737044444

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 5 - In curand

Bucuresti, Bucuresti , Romania
001010011011011

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 6

Strada Dreptatii 10, Bucuresti
0737044477

Mega Smile » Map Directions