Estetica dentara

Add to compare
Editor choice
Fatete Dentare de la 990lei

Fatete Dentare de la 990lei

Suna Acum +40737044455
1.790,00 lei 990,00 lei
Add to compare
Best value
Coroana de Zirconiu

Coroana de Zirconiu

Suna Acum +40737044455
1.200,00 lei 699,00 lei
Add to compare
Best value
Albire profesionala a Dintilor

Albire profesionala a Dintilor

Suna Acum +40737044455
1.099,00 lei 699,00 lei
Add to compare
Best value
Modelarea si Ingrosarea buzelor

Modelarea si Ingrosarea buzelor

Suna Acum +40737044455
1.260,00 lei 750,00 lei

Estetica dentara reprezinta orice lucrare stomatologica care duce la imbunatatirea infatisarii danturii unei persoane. Aceasta nisa a stomatologiei generale se axeaza pe schimbarea esteticii dentare, referitor la dimensiune, forma, culoare, aliniament, pozitia si aspectul zambetului. Toata lumea isi doreste o dantura frumoasa, alba si dreapta, exact ca in reclamele la pastele de dinti, insa din pacate nu multa lume se naste cu asta. De aceea, clinici de stomatologie avansata ca si cea a Megasmile ofera o serie de tratamente dentare pentru sporirea increderii de sine si pentru infrumusetarea dintilor si a intregii cavitati bucale.

Dintii frumosi si stralucitori si o gura sanatoasa pot deveni cartea noastra de vizita atunci cand avem de-a face cu diferite situatii din viata de zi cu zi. Caracteristica cea mai dorita de multa lume tine de culoarea danturii. Se doreste un zambet cat mai aproape de alb, de natural si care sa si straluceasca, fara a fi evidentiat intr-un anumit fel. Pentru asta, clinica noastra recomanda serviciile de albire profesionale, care duc mereu la un aspect desavarsit si fermecator pacientului in cauza.

La clinica Megasmile este posibila o gama variata de interventii din estetica dentara care duc, negresit, la imbunatatirea aspectului general al dintilor. Oamenii care isi doresc sa arate bine si sa se faca placuti celor din jur apeleaza la chirurgia estetica, ce este la mare cautare in ultima perioada. Nu ne mai dorim doar sa avem o gura curata si sanatoasa. De asemenea, forma dintilor, stralucirea acestora si accesoriile care pot fi aplicate pe smalt constituie adevarate cerinte de indeplinit pentru pacientii moderni care isi doresc ce este mai bun de la estetica dentara.

Pentru a veni in intampinarea acestor dorinte ale persoanelor pretentioase, clinica stomatologica Megasmile include in gama cosmeticii dentare urmatoarele interventii:

 • Remodelarea smaltului;
 • Indepartarea petelor si a placii bacteriene;
 • Detartraj supragingival si subgingival;
 • Bonding dentar;
 • Albire dentara la domiciliu sau in cabinetul stomatologic;
 • Coroane dentare ceramice;
 • Fatetare dentara;
 • Odontoplastie cosmetica;
 • Accesorii dentare;
 • Obturatii de culoarea dintilor.

Prin asemenea tratamente ale esteticii dentare, clinica stomatologica Megasmile este recunoscuta pentru profesionalism, seriozitate, eficienta si rezultate dintre cele mai frumoase si rezistente in timp.

MegaSmile Sector 2

 Soseaua Mihai Bravu 108, Bucuresti
 0737044455

MegaSmile Sector 6

 Strada Dreptatii 10, Bucuresti
 0737044477

MegaSmile
Compare items
 • Total (0)
Compare
0