Mon - Fri 10:00-20:00 PM | Email dr.aminov.clinic@gmail.com

+40737044455

Tratamente dentare » Estetica dentara

MegaSmile Retea de clinici Dentare in Bucuresti

Mega Smile » Estetica dentara

Estetica dentara reprezinta orice lucrare stomatologica care duce la imbunatatirea infatisarii danturii unei persoane. Aceasta nisa a stomatologiei generale se axeaza pe schimbarea esteticii dentare, referitor la dimensiune, forma, culoare, aliniament, pozitia si aspectul zambetului. Toata lumea isi doreste o dantura frumoasa, alba si dreapta, exact ca in reclamele la pastele de dinti, insa din pacate nu multa lume se naste cu asta. De aceea, clinici de stomatologie avansata ca si cea a Megasmile ofera o serie de tratamente dentare pentru sporirea increderii de sine si pentru infrumusetarea dintilor si a intregii cavitati bucale.

Dintii frumosi si stralucitori si o gura sanatoasa pot deveni cartea noastra de vizita atunci cand avem de-a face cu diferite situatii din viata de zi cu zi. Caracteristica cea mai dorita de multa lume tine de culoarea danturii. Se doreste un zambet cat mai aproape de alb, de natural si care sa si straluceasca, fara a fi evidentiat intr-un anumit fel. Pentru asta, clinica noastra recomanda serviciile de albire profesionale, care duc mereu la un aspect desavarsit si fermecator pacientului in cauza.

La clinica Megasmile este posibila o gama variata de interventii din estetica dentara care duc, negresit, la imbunatatirea aspectului general al dintilor. Oamenii care isi doresc sa arate bine si sa se faca placuti celor din jur apeleaza la chirurgia estetica, ce este la mare cautare in ultima perioada. Nu ne mai dorim doar sa avem o gura curata si sanatoasa. De asemenea, forma dintilor, stralucirea acestora si accesoriile care pot fi aplicate pe smalt constituie adevarate cerinte de indeplinit pentru pacientii moderni care isi doresc ce este mai bun de la estetica dentara.

Pentru a veni in intampinarea acestor dorinte ale persoanelor pretentioase, clinica stomatologica Megasmile include in gama cosmeticii dentare urmatoarele interventii:

  • Remodelarea smaltului;
  • Indepartarea petelor si a placii bacteriene;
  • Detartraj supragingival si subgingival;
  • Bonding dentar;
  • Albire dentara la domiciliu sau in cabinetul stomatologic;
  • Coroane dentare ceramice;
  • Fatetare dentara;
  • Odontoplastie cosmetica;
  • Accesorii dentare;
  • Obturatii de culoarea dintilor.

Prin asemenea tratamente ale esteticii dentare, clinica stomatologica Megasmile este recunoscuta pentru profesionalism, seriozitate, eficienta si rezultate dintre cele mai frumoase si rezistente in timp.

MegaSmile Sector 1

Calea Plevnei 44, Bucuresti
0737044466

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 2

Soseaua Mihai Bravu 108, Bucuresti
0737044455

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 3 (Unirii)

Strada Sfanta Vineri 10, Bucuresti
0758544544

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 4

Str. Constantin Radulescu-Motru 29, Bucuresti
0737044444

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 5 - In curand

Bucuresti, Bucuresti , Romania
001010011011011

Mega Smile » Map Directions

MegaSmile Sector 6

Strada Dreptatii 10, Bucuresti
0737044477

Mega Smile » Map Directions

Tratamente dentare și estetica dentara...

  Un zâmbet generos, ce lasă să se vadă o dantura curată și strălucitor de albă, reprezintă cea mai bună impresie pe care o putem face de fiecare dată, cu orice ocazie și la orice fel de întâlnire. Tuturor ne plac persoanele vesele și zâmbitoare și fiecare dintre noi își dorește să fie o astfel de persoană. O dantură sănătoasă și frumoasă, ne lasă să zâmbim mai des și sporește încrederea în sine.

 

  La ora actuală, datorită evoluție tehnologiei, putem obține mult mai repede și mult mai ușor zâmbetul pe care ni-l dorim. Datorită tehnicilor folosite și datorită prețurilor din ce în ce mai accesibile, aproape orice persoană se poate bucura în cabinetele tot mai multor medici stomatologi de tratamente performante de estetică dentară. Fie că vorbim de tratamente de albire a dinților, de remodelare a smalțului, de coroane dentare ceramice, de fațetare dentară, de odontoplastie cosmetică, implant sau de orice alte proceduri de înfrumusețare a danturii, toate acestea pot fi realizate acum în timp eficient, cu costuri optime în Clinica dentară Mega Smile.

  Ce este estetica dentară? Ce proceduri și tratamente medicale implică?

  Estetica dentară reprezintă un domeniu foarte larg, ce implică numeroase proceduri și tratamente dentare: implantologie estetică, aplicare de fațete și coroane ceramice dentare, albiri dentare, ortodonţie etc.
  În cadrul esteticii dentare cel mai solicitat tratament este cel de albire dentară. Aceasta se poate realiza atât prin metode care necesită vizita la medicul dentist, cât și prin proceduri mai simple, ce pot fi aplicate și la domiciliu, dar numai în urma recomandării medicului stomatolog.

  Rezultate estetice excepționale se obțin cu ajutorul fațetelor dentare. Acestea reprezintă niște pelicule ceramice foarte subțiri, care se lipesc de suprafața externă a dinților și ajută la modificarea radicală atât a formei, cât și a culorii dinților. Ele sunt extrem de eficiente și în cazul deplasărilor ușoare ale dinților. Cei mai vizați pentru efectuarea acestei operații de cosmetică dentară sunt dinții din față sau frontali.
  O altă metodă de estetică dentară foarte des folosită este reprezentată de folosirea coroanelor dentare. Astfel de piese protetice dentare, ceramic integrale sunt folosite astăzi cu rezultate estetice de excepție, dar și cu funcționalități identice celor ale dintelui natural.
  Implanturile dentare pot fi și ele încadrate în zona estetică a medicinii dentare. Prin tehnici chirurgicale moderne se pot modifica țesuturile moi sau gingia, astfel încât să fie înlăturat orice aspect neplăcut al unui gol sau a unei absențe dentare.
  Materialele compozite folosite la ora actuală, le fac mult mai tolerabile pacienților și dau medicului posibilitatea de a realiza restaurări directe cu rezultate deosebite. Indiferent că vorbim de simple plombe, coroane dentare, de fațetări pe dinți frontali sau de implanturi dentare,rezultatele ce pot fi obținute sunt revoluționare și spectaculoase. Paleta largă de nuanțe disponibile, cât și faptul că acestea sunt transparente și identice dinților naturali duc la o estetică ce tinde spre perfecțiune.

De ce să apelăm la fatete dentare pentru înfrumusețarea dinților?

  Ce sunt fatetele dentare și care este rolul lor?
  Fatetele dentare sunt pelicule foarte fine din ceramică sau porțelan de înaltă rezistență și durabilitate, care sunt aplicate pe suprafața naturală a dinților pentru îmbunătățirea aspectului acestora.

  Fațetarea dinților este una dintre metodele de estetică dentară utilizată pentru a îmbunătăți aspectul dinților. Ea presupune aplicare unor fațete dentare pe partea frontală a dinților sau pe suprafețele decolorate sau neuniforme ale acestora. Acestă procedură dentară estompează defectele dentare naturale și face ca dinții să arate mai sănătoși și mai frumoși.
  Procedura de fațetare este recomandată în următoarele cazuri:
  • atunci când aveți dinți fracturați sau care prezintă goluri între ei – strungăreață
  • atunci când suprafața dinților este neuniformă și prezintă imperfecțiuni de formă sau culoare
  • în situațiile în care există probleme de mușcătură sau dinții sunt poziționați nepotrivit.
  Chiar dacă nu vă confruntați cu astfel de probleme, fațetarea dinților poate fi făcută oricărei persoane care dorește să aibă o dantură impecabilă și o strălucire sănătoasă a dinților.
  Care sunt avantajele folosirii fațetelor dentare?
  • Acestea sunt la fel de rezistente ca smalțul natural al dintelui

  • Fixarea fațetelor este minim invazivă și se realizează direct pe structura naturală a dintelui
  • Fațetele dentare nu se pătează de la cafea și țigări, spre deosebire de dinții naturali
  • Reprezintă o soluție estetică pe termen lung, având o durată de viață de 10-15 ani dacă sunt întreținute corespunzător

  • Datorită materialului din care sunt confecționate aceste fațete dentare, riscului apariției oricăror reacții alergice este eliminat
  • Aduc o îmbunătățire semnificativă a esteticii dinților
  • Procedura este puțin dureroasă și se poate realiza foarte repede
  • Reprezintă o alternativă rapidă și durabilă pentru albirea profesională și îndreptarea dinților cu aparate ortodontice
  • Nu necesită lucrări provizorii și vizite repetate la medicul stomatolog.

De ce să alegem coroane dentare ceramice pentru estetica dinților?

  Ce sunt coroanele dentare ceramice și care este rolul lor?
  Coroanele dentare sunt lucrări dentare protetice care acoperă și învelesc partea vizibilă a unui dinte. Coroanele dentare trebuie sa înlocuiască cât mai potrivit dintele pe care îl învelesc și să preia perfect funcțiile acestuia:
  • Trebuie să se integreze ca formă, mărime și culoare cu restul dinților
  • Coroana trebuie astfel modelată încât masticația să se realizeze confortabil
  • Să păstreze și să sporească rezistenta dintelui pe care îl acoperă.
  Principalul rol al coroanelor dentare este de a reface dintele din punct de vedere estic și funcțional.
  Care sunt avantajele folosirii coroanelor dentare ceramice?
  • Fiind realizate din ceramică de înaltă calitate, coroanele dentare sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural
  • Aspectul estetic al dinților este vizibil îmbunătățit
  • Coroanele dentare integral ceramice au avantajul că elimină eventualele reacții de respingere sau apariția inflamațiilor gingivale
  • Coroanele ceramice pot fi folosite și în cazul reconstrucției dinților posteriori fără suport metalic
  • Prin tehnicile rapide de cimentare, coroanele dentare de ceramică sunt foarte rezistente și au o durată de viață foarte mare.

Cum se realizează albirea dinților și care este rolul acestui tratament dentar?

  Tratamentul de albire a dinților este cel mai solicitat tratament estetic din cabinetele medicilor stomatologi. Celebrii sau nu, cu toții ne dorim un zâmbet strălucitor de alb.
  Însă nu toți am avut privilegiul de a ne naște cu dinți albi, impecabili. În plus obiceiurile noastre de igienă, cele alimentare și unele vicii își pun și ele amprenta pe nuanța dinților. De aceea, înainte de a face următorul pas în estetica noastră orală, care să ne lase să zâmbim tot mai des, trebuie sa ținem seama de câteva obiceiuri la care trebuie sa renunțăm și să facem o vizită la medicul stomatolog pentru o consultație serioasă.
  Ce este tratamentul de albire a dinților și cum se realizează el?
  Procedeul de albire a dinților presupune în general aplicarea cu ajutorul unei gutiere sau a unor benzi, de compuși peroxidici pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Acești agenți penetrează smalțul dintelui și albesc treptat dentina, până la obținerea nuanței de alb tolerate sau dorite.
  Gradul de albire a dintelui variază în funcție de mai mulți factori:
  • Tipul de pete pe care dorim să le eliminăm
  • Concentrația agentului de albire din produsul utilizat
  • timpul de acțiune pe dinte al agentul de albire
  • frecvența cu care tratamentul este repetat.
  Aceste tratamente de cosmetică dentară diferă în privința eficacității, costului, durabilității și a efectelor secundare în funcție de componenta genetică, sensibilitatea dentară și obiceiurile alimentare.
  Iată câteva sfaturi de care să țineți seama atunci când doriți să recurgeți la albirea dentară:
  • În primul rând trebuie să țineți cont de sănătatea dinților voștri. Pentru aplicarea acestui tratament trebuie să faceți o vizită la medicul stomatolog pentru evaluarea stării generale de sănătate a dinților și pentru tratarea eventualelor probleme pe care nu le putem observa cu ochiul liber. E bine de știut că aplicarea soluțiilor de albire pe dinții cu carii sau cu tartru este extrem de neplăcută și dureroasă. Așa că, înainte de a întreprinde acest demers, vizitați-vă medicul stomatolog pentru a vedea dacă și care este momentul potrivit pentru a începe acest tratament.
  • Trebuie să țineți cont de gradul de sensibilitate al danturii voastre. Dacă aveți o dentiție mai sensibilă, nu încercați să folosești soluții radicale, cu eficiență maximă și rapidă. Recurgeți la o metodă mai lentă, mai puțin invazivă, specială pentru dinții sensibili.
  • Alegeți o metoda mai puțin dureroasă. De cele mai multe ori soluțiile folosite în cabinetele medicale, pentru a avea o eficiență cât mai mare, conțin cantități foarte mari de ingrediente active, ceea ce fac tratamentul dureros și sporesc sensibilitatea dentară. Pentru a scăpa de acest incovenient este de preferat să alegeți metode care dau rezultate în timp mai îndelungat și sunt cât mai puțin agresive asupra dinților.
  • Țineți cont de obiceiurile voastre alimentare și de viță. Dacă fumați, consumați alimente colorate sau vinuri roșii, pe lângă faptul că nu veți putea ajunge la rezultatele dorite, le veți și pierde rapid dacă le-ați obținut deja.

Ce putem spune despre pret albire dinti ?

  Atunci când recurgeți la procedura de albire dinți, nu trebuie să pierdeți din vedere nici componenta materială. Cautați rezultatele cele mai eficiente și durabile la prețurile cele mai bune. Nu întotdeauna prețul cel mai mare garantează și cea mai bună calitate.

  Pentru alegerea metodei de albire a dinților cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar consultați oferta Clinicii Stomatologice Mega Smile.
  Plăcerea de a avea zâmbetul acela strălucitor, pe care îl admiram în atât de multe reclame, presupune următoarele:
  • Respectarea cu strictețe a igienei orale, 2-3 periaje dentare pe zi;
  • Sa nu consumăm alimente prea reci sau prea calde;
  • Sa vizităm medicul stomatolog măcar de 2 ori pe an;
  • Să ne tratam problemele dentare imediat ce le constatăm, nu să așteptăm să ne doară;
  • Dacă suntem fumători, să ne curățăm dinții cu grijă sporită;
  • Sa folosim cu încredere ața dentară;
  • Sa folosim regulat apa de gură pentru o curățare cât mai eficientă.
  Clinicile dentare Mega Smile vă pot oferii o gama variată de intervenții de estetică dentară, ce duc la îmbunătățirea vizibilă a aspectului general al dinților. La ora actuală nu mai este suficient să avem doar o dantură curata și sănătoasă, este necesar să avem și o dantură frumoasă, albă și strălucitoare!