Implant Dentar

Deal Score0
1180 Lei 2400 Lei Rezerva Acum
Deal Score0
1180 Lei 2400 Lei Rezerva Acum

Implant dentar

vizeaza o tehnologie ce faciliteaza inlocuirea dintelui lipsa de pe arcada cu un dinte artificial. Implant dentar este realizat dintr-un material 100% biocompatibil – titanul. Evolutia tehnologica si-a facut simtit progresul si in implantologia dentara, prin urmare, orice Implant dentar de care veti beneficia in cadrul clinicii noastre va respecta forma radacinilor dintilor reali si vor fi plasati direct in os.

Etapele parcurse in cadrul implantului dentar vizeaza un proces foarte important – osteointegrarea – mai exact fuziunea perfecta intre suprafata implantului si osul in care va fi plasat.

Tehnica de Implantul dentar se foloseste in protetica, pentru punti dentare, proteze partiale sau ca punct de ancorare pentru prevenirea deplasarii. Odata realizat si bine ingrijit prin igienizare corecta, implanturile dentare reprezinta solutii pentru intreaga viata.

Care sunt avantajele protezarii cu Implantul Dentar de care veti beneficia in cadrul clinicii noastre? Vi le expunem sub forma de lista detaliata, in cele ce urmeaza:

 1. Pretul este unul convenabil. Implantul dentar, reprezentand inlocuirea unui singur dinte, are costuri apropiate unei lucrari traditionale din materiale metaloceramice. Avantajul este insa si de partea celorlalti dinti, intrucat implanturile nu afecteaza in niciun fel integritatea acestora.
 2. Sanatatea osului este sustinuta. In lipsa unuia sau mai multor dinti, osul maxilarului superior sau al celui inferior se deterioreaza, se resoarbe si afecteaza integritatea aparatului masticator. Implantul dentar de care veti beneficia la MegaSmile va sustine osul, asemenea unei radacini naturale, pastrandu-i integritatea la nivel calitativ si cantitativ.
 3. Confortul este o alta trasatura a implanturilor dentare oferite de MegaSmile. Veti putea zambi, vorbi si manca in aceeasi maniera in care v-ati fi comportat avand dintii dumneavoastra naturali. Implantul se va comporta identic ca un dinte natural, conferind rezistenta maxilarului.
 4. La nivel estetic, Implant Dentar realizat de MegaSmile se aliniaza perfect cu textura, forma si culoarea dintilor dumneavoastra naturali. In acest fel, veti putea zambi cu incredere si veti putea manca orice doriti, atat timp cat veti pastra recomandarile in ceea ce priveste igiena si intretinerea orala.
 5. Durabilitatea reprezinta un alt atu de care puteti beneficia in cazul in care apelati la solutia de Implant Dentar la MegaSmile. Rata de reusita a inlocuirii dintilor lipsa cu Implant Dentar de cea mai buna calitate este de peste 90%, atat pentru implanturile realizate in mandibula, cat si pentru cele efectuate pe maxilarul superior. Odata mentinute regulile de igiena orala, reusita implantului este garantata, iar lucrarea poate dura intreaga viata – va veti mentine astfel zambetul perfect tot timpul!
   MegaSmile
   Logo
   Enable registration in settings - general