Aparat Dentar Metalic

Add to compare
Peomotie Aparat Dentar Metalic
Add your review
Product is rated as #4 in category ortodontie
8.5

2.100,00 lei 899,00 lei

Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet
 • MegaSmile Sector 2 +40737044455
 • MegaSmile Sector 6 +40737044477
 • Estetica5
  Rezistenta10
  Timp tratament6.5
  Rezultate final tartament9

  Aparat Dentar Metalic se indică la orice pacient, începând cu vârsta preșcolară, existând și vârste optime, pentru fiecare anomalie și metodă de tratament în parte

  Promotie

  Profita ACUM de Oferta Aparat Dentar fix Metalic de la 899 Lei/arcada.

  Aparat Dentar Metalic
  Aparat Dentar Metalic

  2.100,00 lei 899,00 lei

  Rezerva
  tel: +40737044455

  Descriere

  Aparat Dentar Metalic de la 899 Lei/arcada

  Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet

  MegaSmile Sector 2 +40737044455

  MegaSmile Sector 6 +40737044477

  Promotie

  Profita ACUM de Oferta Aparat Dentar fix Metalic de la 899 Lei/arcada.

  Conditiile

  Pret de Aparat Dentar Metalic este pentru o arcada si nu include activari/consultatiile lunare.

  Control/activare Aparat Dentar 95 Ron / arcada.

  * Oferta valabila doar cu o programare si consultatie in prealabil!

  Ortodonția este ramura stomatologiei care se ocupa cu alinierea dinților și corectarea felului în care dinții se întâlnesc în mușcătură, dar și corectarea unor defecte ale oaselor feței care susțin dinții, cu ajutorul aparatelor dentare.

  Tratamentul ortodontic se indică pentru pacienții care prezintă tulburări ale funcției și esteticii dentare și faciale datorate unor anomalii dentare sau ale maxilarelor. Scopul tratamentului ortodontic este înlăturarea acestor anomalii și menținerea în timp a rezultatelor favorabile obținute.

  Tratamentul cu Aparat Dentar Metalic se indică la orice pacient, începând cu vârsta preșcolară, existând și vârste optime, pentru fiecare anomalie și metodă de tratament în parte. Stomatologul generalist îndrumă pacientul pentru un consult ortodontic dacă sesizează probeleme de natură ortodontică, dar și pacienții pot semnala unele defecte cum ar fi:

  • Dinți nealiniați sau înghesuiți
  • Zâmbet lipsit de armonie
  • Dinți prea puțin vizibili în surâs sau prea proeminenți
  • Dinți cu spații între ei
  • Întârzieri în erupția dinților definitivi sau probleme în evoluția dinților de lapte
  • Asimetrie dentară sau facială
  • Masticație ineficientă, îngreunată sau blocată
  • Probleme dentare care au apărut în urma extracțiilor vechi
  • Dinți migrați din cauza dezechilibrelor date de boala parodontală
  • În lipsa tratamentului ortodontic, problemele enumerate au consecințe a căror severitate variază de la dificultatea perierii corecte la dinții înghesuiți până la imposibilitatea masticației majorității alimentelor în situaliile complexe de probleme ale mușcăturii. Bineînțeles, neajunsurile estetice însoțesc permanent afecțiunile ortodontice.

  Tratamentul ortodontic cu Aparat Dentar Metalic aduce beneficii pentru pacient atât în contextul sănătății sale orale, dar și în plan personal oferind încredere în propria persoană printr-un zâmbet frumos, armonios și simetric, în concordanță cu forma feței și potrivit vârstei pacientului, dinți aliniați care sunt ușor de igienizat și de menținut sănătoși, echilibru în masticație prin solicitarea optima și confortabilă a tuturor dinților în timpul alimentației.

  Aparatele dentare sunt dispozitive medicale prin intermediul cărora medicul ortodont corectează anomaliile dentare și maxilo-faciale. Aparatele dentare pot fi fixe sau mobile, existând o varietate largă, în acord cu diversitatea problemelor ortodontice.

  Aparat Dentar Metalic se adresează pacienților cu dinți definitivi și particularitatea lor este că rămân fixate prin lipire pe dintți până la finalizarea tratamentului ortodontic. Aparatul dentar fix poate fi metalic sau din materiale ceramice , transparente, carea sigură pacientului confort și estetică pe parcursul tratamentului ortodontic. Montarea aparatului dentar fixeste o manoperă nedureroasă care constă în lipirea aparatului pe dinți și care durează aproximativ 45 minute. După montare, în primele două zile, acomodarea cu aparatul dentar este incheiată.

  Aparatele dentare mobile se amplaseaza mai ales pe dintii de lapte superiori sau inferiori, prin sisteme speciale de prindere și pot fi îndepărtate de către pacient pentru a putea fi igienizate separat de dinți care pot fi periați in mod obișnuit, fără dificultăți.

  Activările Aparat Dentar Metalic, atât fixe cât și mobile, se realizează lunar. Aparat Dentar Metalic nu lucrează în lipsa controlului medicului ortodont.

  Succesul tratamentului ortodontic:

  Tratamentul ortodontic cu Aparat Dentar Metalic finalizat cu succes este rezultatul unei bune colaborări între pacient şi medicul ortodont. Medicul şi echipa sa au ca obiectiv obţinerea celui mai bun rezultat posibil pentru fiecare pacient prin plan de tratament adecvat și utilizarea personalizată a aparatului dentar. Medicul ortodont se angajează să trateze fiecare pacient cu toată dedicarea și priceperea sa ultilizând tipul potrivit de aparat dentar conform necesităților pacientului. Ortodontul va contribui la o comunicare cât mai eficientă cu pacientul și îl va informa pe acesta permanent despre detaliile desfășurării tratamentului cu aparat dentar.

  Durata tratamentului ortodontic cu Aparat Dentar Metalic variază în funcție de anomalia cu care se prezintă pacientul, vîrsta pacientului la prezentare, răspunsul individual la tratament și consecvența cu care pacientul se prezintă la activări. La începutul tratamentului, medicul ortodont poate face o estimare a perioadei de purtate a Aparat Dentar Metalic.

  vezi oferta aparat dentar safir

  8.5Expert Score
  Aparat Dentar Metalic
  Aparat Dentar Metalic
  Tratamentul ortodontic cu Aparat Dentar Metalic
  Estetica
  5
  Rezistenta
  10
  Timp tratament
  6.5
  Rezultate final tartament
  9
  PROS
  • rezistent
  CONS
  • nu este estetic
  • durata lenta a tratamentului
  MegaSmile
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0