Mon - Fri 10:00-20:00 PM | Email dr.aminov.clinic@gmail.com

+40737044455

Aparat Dentar Transparent – Invisalign

20.500,00 lei

Categorie:

Descriere

Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet
MegaSmile Sector 1 +40737044466
MegaSmile Sector 2 +40737044455
MegaSmile Sector 3 +40758544544
MegaSmile Sector 4 +40737044444
MegaSmile Sector 6 +40737044477

Promotie

Aparat Dentar Invisalign 15,899 Lei

Pretul include toate consultatile si manoperele din cadrul tratamentului

Acum si posibiltate de plata in 7 rate

Prima consultatie GRATUITA

Conditiile

Oferta este valabila doar in clinica MegaSmile din sector 2 programari la nr : 0737.044.455

Invisalign, un aparat dentar unic

Ceea ce face din Invisalign un aparat dentar unic este tehnologia modernă pe care o folosește, ce permite realizarea unui model 3D al danturii pacientului, pe baza amprentei dentare a acestuia și a radiografiilor. Cu ajutorul acestei amprente 3D, specialistul Smile Factory realizează planul de tratament, care previzionează cum se va mișca fiecare dinte, în fiecare etapă a tratamentului, care este durata acestuia, dar și care va fi rezultatul final.
Invisalign este singurul aparat dentar în cazul căruia anumiți dinți pot fi programați să nu se miște: de exemplu, dacă pacientul are implanturi sau lucrări dentare, aparatul poate fi programat să nu producă mișcări asupra acestora, fapt imposibil pentru celelalte aparate ortodontice.

Invisalign este singurul aparat dentar în cazul căruia anumiți dinți pot fi programați să nu se miște: de exemplu, dacă pacientul are un implant, aparatul poate fi programat să nu producă mișcări asupra acestuia, fapt imposibil pentru celelalte aparate ortodontice.

Invisalign beneficiază de o tehnologie unică în lume

Invisalign este o revoluție în ceea ce privește tratamentele ortodontice. Renumele său aproape ca l-a impus în Occident și peste ocean ca substantiv comun. Specialiștii ar spune că există aparate dentare și există Invisalign. Acesta are în structura sa gutiere transparente care imită perfect dantura. Fiecare componentă este lucrată dintr-un material elastic, dar solid și poate fi îndepărtată în orice moment dacă situația o impune. Cu Invisalign scapi de toate drumurile la dentist, de toate costurile implicite, practic ai libertate deplină. Odată cu planul de tratament medicul care îți preia cazul îți înmânează seturile de gutiere în avans pentru câteva luni și, astfel, le poți schimbă singur.

Ce înseamnă un zâmbet perfect?

Zâmbetul ideal, pentru noi, nu e doar un vis. Noi ne străduim să-l transformăm în realitate și avem de partea noastră poate cel mai revoluționar aparat de îndreptat dinții, Invisalign. El fost conceput pentru a-și îndeplini misiunea rapid, fără durere, cu maximă eficiență și într-o maximă discreție.
Invisalign a apărut în 1999, în SUA și a fost creat inițial pentru starurile de la Hollywood. Rezultatele uimitoare i-au adus imediat popularitatea si in randul maselor.

Distribuie aceasta pagina

către 20 de prieteni

și primești reducere de 100 lei la orice

plan de tratament peste 1000 lei

 

Whatsapp0