Mon - Fri 10:00-20:00 PM | Email dr.aminov.clinic@gmail.com

+40737044455

Reducere!

Fatete Dentare Emax

1.600,00 lei 999,00 lei

Categorie:

Descriere

Fatete Dentare Emax

999 lei/dinte

Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet

MegaSmile Sector 2 +40737044455

MegaSmile Sector 6 +40737044477

Fatete dentare reprezinta un tratament din sectorul esteticii dentare deoarece imbunatateste in scurt timp aspectul danturii. Ele au rolul de a acoperi defectele naturale ale danturii: spatiile, petele si usoarele modificari de pozitie.

Tratamentul cu Fatete Dentare Emax este unul minim invaziv, fara pierderi de substanta semnificative ale dintilor.Materialul din care sunt facute este ceramica ,iar in cadrul clinicilor stomatologice Megasmile tehnica este E-max prin tehnologie de ultima generatie CAD|CAM care reda naturaletea si transluciditatea cat mai exacta a dintelui alaturi de culoarea dorita. Sunt biocompatibile neprovocand nici un fel de reactie alergica si nu isi modifica culoarea in timp.

Trebuie retinut faptul ca Fatete Dentare Emax nu inlocuiesc tratamentul ortodontic al dintilor si o consultatie prealabila la medicul specialist este necesara in vederea stabilirii unui plan de tratament corect.

Si pentru ca Fatete Dentare Emax sa nu mai reprezinte doar un motiv de negare din punct de vedere financiar clinica Megasmile vine cu o oferta imbatabila!

MegaSmile

Retea de clinici Stomatologice

by Doctor Aminov

Suntem Medici Stomatologi profesionisti si va oferim servicii complete de stomatologie. Echipa noastra este formata din medici tineri si competenti cu specialitati in Estetica Dentara, Chirurgie Dentara, Implantologie, Ortodontie si Endodontie.

Fatete Dentare emax fatete dentare Fatete Dentare Emax Best Dental Clinic in India FMS DENTAL HOSPITAL India 300x218

Vezi aici oferta pentru coroana de zirconiu

citeste mai mult despre fatete dentare

Distribuie aceasta pagina

către 20 de prieteni

și primești reducere de 100 lei la orice

plan de tratament peste 1000 lei

 

Whatsapp0