Reducere!

Fatete Dentare

1.600,00 lei 999,00 lei

Categorie:

Descriere

Oferta Fatete Dentare Emax 999 lei/dinte

Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet
MegaSmile Sector 2 +40737044455
MegaSmile Sector 3 +40758544544
MegaSmile Sector 6 +40737044477

Fatetele dentare reprezinta un tratament din sectorul esteticii dentare deoarece imbunatateste in scurt timp aspectul danturii. Ele au rolul de a acoperi defectele naturale ale danturii: spatiile, petele si usoarele modificari de pozitie.

Tratamentul cu fatete este unul minim invaziv, fara pierderi de substanta semnificative ale dintilor.Materialul din care sunt facute este ceramica ,iar in cadrul clinicilor stomatologice Megasmile tehnica este E-max prin tehnologie de ultima generatie CAD|CAM care reda naturaletea si transluciditatea cat mai exacta a dintelui alaturi de culoarea dorita. Sunt biocompatibile neprovocand nici un fel de reactie alergica si nu isi modifica culoarea in timp.

Trebuie retinut faptul ca ele nu inlocuiesc tratamentul ortodontic al dintilor si o consultatie prealabila la medicul specialist este necesara in vederea stabilirii unui plan de tratament corect.

Si pentru ca fatetele sa nu mai reprezinte doar un motiv de negare din punct de vedere financiar clinica Megasmile vine cu o oferta imbatabila!