Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 8
Pret Redus Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic
Add your review
Product is rated as #2 in category Protetica
10

850,00 lei 540,00 lei

Suna Acum la cel mai apropiat cabinet
sector 2 +40737044455
sector 6 +40737044477

Puntile dentare reprezinta o solutie in cazul unuia sau mai multor dinti lipsa. Puntea este efectiv sprijinita pe dintii alaturati, slefuiti, ori pe implanturile vecine. Desigur, si puntea va fi realizata din materiale ce respecta principiile bio-esteticii dupa care ne ghidam.

Promotie

Coroana Dentara metalo-Ceramica total fizionomica 540 lei.

Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic
Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

850,00 lei 540,00 lei

Descriere

Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Promotie

Coroana Dentara metalo-Ceramica total fizionomica 540 ron.

5 ani Garantie.

Conditiile

Oferta Valabila pe baza consultatie in prealabil

* Oferta valabila doar cu plata integrala in avans!

Problemele legate de dantura ce pot sa apara de-a lungul timpului sunt din cele mai diverse. Poate fi vorba de edentatie – pierderea unuia sau mai multor dinti, de tocirea excesiva denumita atritie sau de spatii aparute in timp intre dinti. Astfel de modificari afecteaza structural integritatea cavitatii bucale. Chiar si pierderea unui singur dinte atrage dupa sine afectarea celorlalti dinti, tulburari la nivelul oaselor maxilarului, dar si a musculaturii si articulatiilor mandibulare. Protetica dentara, ca serviciu oferit in cadrul clinicii noastre stomatologice, vizeaza solutii care pot sa restabileasca legaturile dintre dinti si maxilare, in asa fel incat anatomia cavitatii bucale sa nu aiba de suferit. Atentia noastra este concentrata spre refacerea tuturor structurilor in cel mai estetic mod cu putinta, pentru ca fiecare pacient sa poata beneficia de zambetul frumos pe care si l-a dorit dintotdeauna.

Coroana dentara v-o recomandam in cazul in care dintele a cunoscut o afectare semnificativa a structurii. Vom pastra, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie pe care le folosim, aspectul natural al dintelui, iar lucrarea vine si cu garantie: daca se respecta principiile de igienizare si ingrijire, durata de viata poate sa depaseasca 10 ani.

Coroana dentara reprezinta o solutie in cazul unuia sau mai multor dinti lipsa. Puntea este efectiv sprijinita pe dintii alaturati, slefuiti, ori pe implanturile vecine. Desigur, si puntea va fi realizata din materiale ce respecta principiile bio-esteticii dupa care ne ghidam.

Specialistii clinicii noastre va stau la dispozitie, alaturi de tehnologiile de ultima ore pe care le utilizam. Experienta si dotarile ne recomanda, iar specializarile in protetica, parodontologie, endodontie, chirurgie dentara si ortodontie va garanteaza ca la MegaSmile veti gasi de fiecare data solutia pentru un zambet perfect!

Coroana Dentara

Coroana Dentara

Videos

Videos: Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Reset Password