Fatete Dentare

2.200,00 lei 1.490,00 lei

(5 recenzii de la clienți)

Fatete Dentare prin tehnologie de ultima generatie CAD/CAM reda naturaletea si transluciditatea cat mai exacta a dintelui, imbunatateste in scurt timp aspectul danturii.

SKU: fatete-dentare-1 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Fatete Dentare Hollywood Smile

Fatete dentare reprezinta un tratament din sectorul esteticii dentare deoarece imbunatateste in scurt timp aspectul danturii. Ele au rolul de a acoperi defectele naturale ale danturii: spatiile, petele si usoarele modificari de pozitie.

Tratamentul cu Fatetele Dentare este unul minim invaziv, fara pierderi de substanta semnificative ale dintilor.Materialul din care sunt facute este ceramica ,iar in cadrul clinicilor stomatologice Megasmile tehnica este E-max prin tehnologie de ultima generatie CAD|CAM care reda naturaletea si transluciditatea cat mai exacta a dintelui alaturi de culoarea dorita. Sunt biocompatibile neprovocand nici un fel de reactie alergica si nu isi modifica culoarea in timp.

Trebuie retinut faptul ca Fatetele Dentare nu inlocuiesc tratamentul ortodontic al dintilor si o consultatie prealabila la medicul specialist este necesara in vederea stabilirii unui plan de tratament corect.

Si pentru ca Fatetele Dentare sa nu mai reprezinte doar un motiv de negare din punct de vedere financiar clinica Megasmile vine cu o oferta imbatabila!

5 recenzii pentru Fatete Dentare

 1. cristi

  Mulțumesc întregii echipe că mi-a redat zambetul și încrederea în mine . Felicitări pentru tot ceea ce faceți

 2. ioana

  Servicii medicale si oameni,exact pe masura asteptarilor. Extraordinari!

 3. dana

  Profesionalism, dedicare si implicare. Recomand !

 4. ilie

  Super medici,oameni cu suflet si rabdare(Dr Sultan).Orarul respectat,ambient placut! Va multumesc din suflet!!!

  • smile

   mulțumim frumos pentru apreciere!

 5. Cristina

  dinti super frumosi in timp record doar 8 zile

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

Despre Noi

Va oferim Servicii complete de stomatologie. Echipa noastra este formata din medici tineri si competenti cu specialitati in Estetica Dentara, Chirurgie Dentara, Implantologie, Ortodontie si Endodontie.

Contact Info

mihai bravu nr.108 bl.D1 sc.1 Parter

Phone: +40737044455

Web: megasmile.ro