Implant Dentar

Added to wishlistRemoved from wishlist 27
cel mai vandut
Implant Dentar

Implant Dentar de la 250€

Suna Acum +40737044455
2.400,00 lei 1.180,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 8
Pret Redus
Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Suna Acum +40737044455
850,00 lei 540,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 22
Promotie
Coroana de Zirconiu

Coroana de Zirconiu

Suna Acum +40737044455
1.200,00 lei 699,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 7
Pret Redus
Proteza Dentara

Proteza Dentara

Suna Acum +40737044455
1.400,00 lei 890,00 lei

Ce este implantul dentar?

Pierderea unui dinte natural este de nedorit, insa in aceasta situatie implantul dentar este cea mai buna solutie. Acesta are forma unui surub si este realizat din titan. Implantul dentar are rolul de a inlocui radacina dintelui natural ce lipseste.

De ce este util un implant dentar?

In situatia in care spatiul a ramas gol, in urma unei extractii sau a pierderii dintelui din diverse motive, se poate ajunge la diverse probleme pe termen lung.

Care sunt aceste probleme?

Dintii vecini se vor deplasa

Pozitionarea dintilor nu este mereu fixa, acestia deplasandu-se in functie de spatiul pe care il au. Din acest motiv, atunci cand un dinte lipseste, face loc celor vecini sa migreze si sa se incline, situatie in care e nevoie de un tratament ortodontic – folosirea unui aparat dentar, deci costuri suplimentare.

Radacina dintelui opus e mai expusa

Atunci cand aveti un dinte care lipseste, cel din directia opusa va avea mai mult spatiu si va iesi treptat, lucru ce ii va expune radacina si o va predispune la carii ce se dezvolta rapid si pot duce la inca o extractie.

Afectarea gingiei

Afectiunile parodontale sunt extrem de periculoase. De multe ori, dintii se inclina iar sub acestia se formeaza pungi parodontale, in care se colecteaza puroi ce afecteaza puternic gingia. In aceasta situatie tratamentul este mai complex, fiind nevoie de parodontologie, iar mai apoi de ortodontie si implant dentar.

Osul maxilarului va avea de suferit

Aceleasi afectiuni parodontale nu doar ca vor afecta gingia, dar vor avea efect negativ si asupra osului, situatie in care extractia este singura varianta. De asemenea, pierderea osului poate complica un implant dentar, de cele mai multe ori fiind nevoie de o aditie de os, ceea ce implica un cost mai ridicat.

Asadar, se intelege de ce un implant dentar este atat de util, orice dezechilibru al sanatatii orale va duce intr-un final spre o serie de alte afectiuni.

Care sunt beneficiile implantului dentar?

Este foarte apropiat de dintele natural

Implantul dentar este cea mai buna alegere pentru a inlocui un dinte natural, deoarece arata si se simte la fel. Asadar, din punct de vedere estetic, implantul este perfect, mai ales ca atunci cand se formeaza spatii libere obrazul incepe sa se lase, iar cu ajutorul acestuia procesul se va opri.

Se elimina durerea

Un implant dentar va elimina complet disconfortul pe care l-ar fi produs folosirea unei proteze, iar durerea nu va fi deloc resimtita.

Imbunatateste masticatia

Masticatia este probabil cel mai important rol al danturii. Atunci cand se recurge la un implant dentar acest proces de mestecare si maruntire a hranei revine la nivelul de performanta similar cu cel al dintelui natural.

Ajuta la dictie

Fiind corect pozitionat si fixat, implantul dentar ofera siguranta si claritate vocii, in felul acesta ajutand la dictie.

Ofera protectie

Un implant dentar va reusi sa protejeze dintii opusi si invecinati stopand procesul de migrare, iar osul va ramane integru.

Etapa I: Implantul va fi inserat

In cadrul acestei etape surubul va fi inserat in structura osoasa, iar gingia va fi recusuta pentru a imbunatati acest implant.

Etapa II: Osul si gingia trebuie sa se vindece

Dupa procedura primei etape, atat osul dar si gingia necesita o perioada in care sa se refaca si sa se vindece, timp in care implantul se va integra in tesut.

Etapa III: Conformarea corecta a gingiei

Gingia trebuie sa fie conformata corect, iar acest lucru se face descoperind implantul, iar apoi se va aplica un surub de vindecare.

Etapa IV: Fixarea protezei

Ultimul pas este cel de analizare a amprentei dentare si realizarea unei coroane artificiale sau a unei proteze, care mai apoi sa fie fixata pe implant.

MegaSmile Sector 2

 Soseaua Mihai Bravu 108, Bucuresti
 0737044455

MegaSmile Sector 6

 Strada Dreptatii 10, Bucuresti
 0737044477

MegaSmile
Reset Password