Tratamentul Cariilor

Added to wishlistRemoved from wishlist 12
Premium
Fatete Dentare

Fatete Dentare

Suna Acum +40737044455
1.890,00 lei 990,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 8
Pret Redus
Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Coroana Dentara Ceramica pe suport metalic

Suna Acum +40737044455
850,00 lei 540,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 22
Promotie
Coroana de Zirconiu

Coroana de Zirconiu

Suna Acum +40737044455
1.200,00 lei 590,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 10
Pret Redus
Proteza Dentara

Proteza Dentara

Suna Acum +40737044455
1.400,00 lei 890,00 lei

Infectiile odotogene constau in principal in boala parodontala si a cariilor dentare, care au localizare atipica si implicatii majore. Se pare ca, in medie, jumatate dintre adulti se confrunta cu probleme dentare cauzate de carii si de o igiena necorespunzatoare a dintilor. In afara de durere si de confort, infectiile odontogene se extind dincolo de barierele naturale ale dintelui, si anume ale smaltului, si provoaca dureri, infectii ale regiunilor sau ale maxinarului. Tratamentul cariilor impreuna cu terapia reparatorie reprezinta abordarea eficienta din mai multe puncte de vedere.

Dintele este compus din: smalt – partea exterioara a dintelui, mai tare, care imbraca dentina, ce reprezinta cea mai mare parte a dintelui. De altfel, dentina se afla sub smalt, fiind o membrata interioara si sensibila, care acopera pulpa dintelui. Pulpa dintelui reprezinta elementul cel mai important al unui dinte pentru ca in structura sa se regaseste tesutul moale cu vase de sange, dar si radacina dintelui, care se regasesc in mijlocul dintelui. Atunci cand pulpa dentara este expusa, simptomul dominant este cel al unei dureri acute in dinti, care afecteaza buna dispozitie.

Cum apare caria?

Caria dentara este cauzata de bacterii ce se formeaza in gura, datorita acizilor din alimente. Acidul afecteaza dintii, facandu-i pe acestia sa fie sensibili la unele substante si sa intampine deteriorari ale smaltului, decolorare sau ruperea treptata a acestora.

Caria dentara apare atunci cand elementele importante care compun dintele, precum smaltul si dentina, sunt afectate de acid si sufera distrugeri ale suprafetei. Atunci cand smaltul este atacat, bacteriile care cauzeaza caria inainteaza spre dentina si ajung la pulpa dintelui, provocand dureri si inflamatii ale gingiei. Caria afecteaza tesuturile dure ale dintilor si implicit nu trece neobservata de pacient sau de medicul stomatolog. Daca dintele cariat este in faza incipienta, atunci se evita un tratament dureros sau costisitor. Insa, daca dintele cariat se afla intr-o faza avansata, atunci medicul dentist impune un tratament, eliminarea nervului ,obturarea canalului afectat si plombarea dintelui.

In masura in care se impune o igiena corespunzatoare a dintilor, pacientul trebuie sa fie constient ca cele mai afectate suprafete ale dintilor care sunt predispuse la carii sunt zonele dintre dinti, acolo unde se sedimenteaza si resturile de mancare.

Pentru remedierea tuturor problemelor dentare, clinica stomatologica Megasmile indeplineste fiecare cerinta a pacientului, astfel incat, eliminarea problemelor dentare care cauzeaza carii sa fie realizata cu succes, iar fiecare pacient sa se bucure de un zambet curat si sanatos.

MegaSmile Sector 2

 Soseaua Mihai Bravu 108, Bucuresti
 0737044455

MegaSmile Sector 6

 Strada Dreptatii 10, Bucuresti
 0737044477

MegaSmile
Logo
Enable registration in settings - general